inloggen   |    registreer
door Sander van der Does
door Sander van der Does
door Marcel Boerrigter

Artikelen

Sander's foto-verslag van Pleins feux sur le maquettisme 2013
Read More
Het figuurschilderende deel van de modelbouwwereld keek er weer naar uit. De 16de editie van de International Painting Competition georganiseerd door de Antwerpse Model Soldier Society oftewel A.M.S.S. Hierbij een kort verslag.
Read More
Robert Blokker introduceert zijn originele diorama van een bakker. Het betreft een Jaguar 1/35 resin figuur.
Read More
Marcel Boerrigter schilderde dit fantastische figuur een tijdje geleden, wat toch een bijzonder plaatsje op de site verdient.
Read More
Marcel Boerrigter heeft ons foto's gestuurd van zijn laatst afgemaakte project. Een schitterend geschilderd figuur van Jean le Bon.
Read More
Jeffry heeft een mooi handig artikeltje geschreven hoe je figuren op een simpele manier in je diorama kunt vast zetten.
Read More
Robert (FAUST) Blokker laat ons zien door middel van een stappen hoe je ogen kunt schilderen
Read More
Marijn van Gils is zo vriendelijk geweest om mij een artikel te bezorgen over de manier hoe hij zijn figuren schildert. Dit naar aanleiding van zijn nieuwste diorama “Santa is coming to town”. Dit diorama kreeg een gouden plak op Euromilitaire 2004 en wer
Read More
Gino Poppe...... een talentvolle schilder van figuren leert ons de fijne kneepjes van het gezichten schilderen met olieverf.
Read More
Deze site is niet het werk van één persoon. Natuurlijk, ik heb de interface gebouwd en de mooie graphics gemaakt, maar dat verbleekt allemaal vergeleken met de echte kern waar deze site om draait.
Read More
In deze workshop ga ik uit de doeken doen hoe ik dit figuur in elkaar heb gezet en geschilderd heb. Laat ik er wel even bij vermeldden dat dit geen figuur is voor een beginnende modelbouwer maar toch wel voor de wat meer gevorderde modelbouwer.
Read More