_BOOKS_CENTRAL [BETA]

Een interessant en nuttig product van DACO Products, voor de Starfighter bouwer, gereviewed door Danny van Mossevelde.
Read More
Panzerwrecks is een uitgever die de laatste jaren flink aan de weg heeft getimmerd met uitgaves van diverse 'panzerwrecks' boeken. Een tijd geleden is hierbij een nieuw boek aan toegevoegd -
Read More
Dit boek is het dertiende deel van Glenn Bartolotti’s reeks van de Step by Step finishing German Armour, waarin stap voor stap met schildertechnieken uitgelegd wordt hoe de UE Tractor met Schweres Wurfgerat 41gebouwd is.
Read More
Een persoonlijk verhaal van een frontveteraan van de Waffen SS.
Read More
Het lang verwachte Nederlandstallige Modelbouwblad ART OF MODELLING ofwel AOM is eigenlijk uit de pres gerold en is nu verkrijgbaar. Laten we vlug in kijkje nemen binnenin.
Read More
De Kasserine Pas. Een naam die velen tot de verbeelding spreekt. Een plek waar vele slagen gevoerd zijn. Panzers of Kasserine van the Factory Publishing uit Australie belicht de voertuigen in gebruik van het Duitse Afrika Korps gedurende deze gevechten.
Read More
De Duitse uitgever Tankograd heeft weer een schitterende publicatie voor de liefhebber van Duitse Pantserwagens en verkenningsvoertuigen. De SdKfz 231 en 232 in zowel de 6 en 8 Rad varianten.
Read More
Een zeer interessant boek met grondige historische informatie. Een aanrader voor degene die meer willen weten over deze bekende veldslag die een omslagpunt betekende in de Tweede Wereldoorlog.
Read More
Steven Zaloga brengt met dit boek een schat aan referentie foto's van zowel Duitse als geallieerde tanks en voertuigen welke ten tijde van het Ardennenoffensief werden gebruikt.
Read More
Een nieuwe weathering DVD, gemaakt door de gekende bouwer MIG Jimenez. Dit roept om een review!
Read More
Panzerwrecks 4 een zeer indrukwekkend boekwerk dat Duitse voertuigen toont aan het einde van de oorlog. Deze review gaat dieper in op het vierde deel van een inmiddels al indrukwekkende serie van de auteurs Archer en Auerbach.
Read More
Veel informatie over de RSO zowel van Steyr als van Magirus is er niet te vinden. MK35 Brengt daar verandering in en brengt een prachtig boek uit, waarin vele versie besproken worden en gebouwd.
Read More
The works of Yoshitaka Hirano,
Read More
Dit boek in de Masterclass series is eigenlijk verplichte leesstof voor iedere serieuze diorama bouwer, beginner of expert. Ik heb er in ieder geval enkele zeer interessante tips en trucks uit gehaald en ik kan bijna 100% garanderen dat jullie er ook iets uithalen.
Read More

Beta Hint: Click on the page to refresh screen and clean up any overlapping elements.
Please report bugs on this page to us via our contact page.