inloggen   |    registreer
Dragon Models [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Inbox Review
135
T-34/76 Mod. 1941

door: Jurjen Zuijdendorp [ JURJEN ]

Al geruime tijd had ik de nieuwe T-34/76 van Dragon op mijn verlanglijstje staan omdat ik zeer lovende woorden over deze kit gelezen heb. En er is alle rede toe om positief te zijn over dit nieuwe model.

Dragon heeft met deze kit mijn verwachtingen zeker overtroffen. Ze hebben een aantal nieuwe dingen toegepast die later misschien wel de standaard gaan worden voor de moderne kits. Het eerste wat mij opviel toen ik dit model kocht was de stevigheid van de doos. Ze hebben hard karton gebruikt om de inhoud nog meer te beschermen tegen transport. Opzich is dit niet echt een interressant gegeven maar ik laat het toch niet onvermeld.

Toen ik de doos geopend had zat alles netjes verpakt in plastik zakjes, zoals ik gewend ben van Dragon. Waar ik ook zeker content mee ben is het feit dat ze de bouwbeschrijving geheel met foto's hebben ondersteund. Alles is nu heel duidelijk en je kunt meteen zien als je iets verkeerds doet (voor mij wel handig:) Wat ik ook zeer positief vind is dat er photo-etch en metalen trek kabels erbij zijn inbegrepen. Dit is voor veel mensen een goede kans om ermee voor het eerst in aanraking te komen. En mocht het niet lukken, dan heeft Dragon nog de gewone onderdelen die je kunt gebruiken. Ze hebben ook een decal vel toegevoegd met 14 russische slogans/markings die je op de koepel kunt aanbrengen.

Tot zover ik al gebouwd heb ben ik uiterst tevreden met dit model en ik zal er zeker nog heel wat uurtjes plezier aan beleven. Mocht je ooit een rus willen bouwen, dan raad ik je deze T-34/76 aan.

Jurjen ZuijdendorpSAMENVATTING
  PIJS / KWALITEIT:80%
Waardering
80%
  Schaal: 1:35
  Artikelnummer: 6205
  Adviesprijs:  34,75
  Aanverwante Link: www.dragon-models.com
  Datum Review: Jul 25, 2004
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Russia
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 83.93%
  GEPRODUCEERD DOOR: 86.16%

Over Jurjen Zuijdendorp (Jurjen)
VAN: GRONINGEN, NETHERLANDS

Hi! My name is Jurjen Zuijdendorp from Groningen, Netherlands. I started building models when I was a kid and my main interest today is Soviet/Russian modern armour. I studied Human Geography and spatial planning and currently working as an assistent project manager at the spatial planning departmen...

Copyright 2020 door Jurjen Zuijdendorp [ JURJEN ]. Alle rechten voorbehouden


   

Uw mening telt!


Foto's
Click image to enlarge
  • 6205TOP1
  • 6205P3
  • 6205P2
  • 6205P1