inloggen   |    registreer
MK35 Editions [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Boek Review
135
Raupenschlepper OST
Militar's Kits Hors Serie No 2. Raupelschlepper OST
  • Afbeelding_001

door: Mannic [ MANUELKE ]

MK35 Heeft 6 boeken op het moment uitgebracht onder de Militar's Hors series. No2 hiervan bespreek ik tijdens deze review.

Het boek is zowel een boek voor referentie materiaal, maar voorziet de modelbouwer ook van bouwplannen voor het na maken van onderdelen die door veel fabrikanten vergeten worden of over het hoofd worden gezien. Zo staat er bijvoorbeeld een prachtig bouwplan in voor het deels scratchen van de ambulance uitvoering op basis van de huidige revell( italeri) kit die met de pak 40. Zoals al eerder gezegd is dit niet alleen een modelbouw boek, er staat enorm veel foto materiaal in van vele uitvoeringen en in veel verschillende livery's. Het boek bestaat uit 78 bladzijden en de foto's zijn over het algemeen allemaal zwart-wit foto's, maar er staan ook prachtige kleurenfoto's in.

Veel positiever woorden over een boek, zijn er ook negatieve woorden. Nou heel weinig eerlijk gezegd het boek is volledig Frans, maar MK35 levert met het boek een dunner exemplaar met engelse vertaling van de tekst in het boek. Voor de prijs hoef je het boek ook zeker niet te laten liggen.

Ik heb mijn exemplaar gekocht bij MK35 zelf, en was met versturen 21,80 kwijt, en het was binnen 5 werkdagen thuis, en werd via e-mail prima op de hoogte gehouden.

Voor mensen die dus een RSO gaan bouwen eigenlijk een onmisbaar boek, en dit hoort zeker thuis in zijn collectie.

Een echte aanrader.
SAMENVATTING
Pluspunten: Veel foto materiaal. Bouwplannen met maten enz, voor het namaken van onderdelen, en zelfs een complete ambulance versie.
Minpunten: Het boek is in het Frans geschreven, maar er wordt een Engelse bijlage bijgelevert.
Eindoordeel: Voor de RSO liefhebber een pracht exemplaar voor een hele schapelijke prijs.
Waardering
100%
  Schaal: 1:35
  Artikelnummer: MKHS#2
  Adviesprijs: :18,00
  Datum Review: Jul 09, 2007
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Germany
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 85.83%
  GEPRODUCEERD DOOR: 86.89%

Over Mannic (Manuelke)
VAN: LIMBURG, NETHERLANDS

I have bin, modeling for years, first only cars, but now i only model AFV and some naval subjects. The only interest i have is world war 2 both allies and axis. I see every project as a learning experience and i try new techniques and get experiences. I also am proud to be a staff member of the kitm...

Copyright 2020 door Mannic [ MANUELKE ]. Alle rechten voorbehouden


   

Uw mening telt!


Foto's
Click image to enlarge
  • Afbeelding_004
  • Afbeelding_003
  • Afbeelding_005
  • Afbeelding_002