_GOTOBOTTOM
Evenementen
Houd dit forum goed in de gaten! In dit forum worden aankondigingen gedaan voor komende evenementen en meetings.
Scale Model Challenge 2017
instructorrob
_VISITCOMMUNITY
Noord-Brabant, Netherlands
Lid geworden: August 08, 2007
Netwerk posts: 120 Berichten
KitMaker BENELUX: 84 Berichten
Verzonden: donderdag, februari 16, 2017 - 02:57 PM UTC
Op 21 en 22 oktober 2017 is het weer zover: een heel weekend dolle pret voor liefhebbers van plastic modelbouw en figuurschilderen tijdens SMC 2017.Noteer dit weekend alvast in je agenda!

Ook dit jaar kun je je hart weer ophalen tussen de talloze stands van handelaren, fabrikanten en clubs, maar ook bij de wedstrijd, waar we meer ruimte voor hebben gemaakt.

Uiteraard kun je in de Expozone het werk kunt bewonderen van o.a. onze juryleden en andere genodigden. In de Expozone, maar ook op diverse andere stands op de beurs zullen weer doorlopend demonstraties worden gegeven door bekende en getalenteerde modelbouwers en figuurschilders.

We kunnen ook al melden dat SMC 2017 al volledig is volgeboekt en dat we de lijsten met aanwezige handelaren en clubs binnenkort al zullen worden gepubliceerd op onze website.

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan een nieuw workshop programma, waarvoor de inschrijving ca. eind april zal worden geopend. Er zullen zowel korte (2-2,5 uur) als wat langere (4 uur) workshops worden gepland. Meer informatie volgt.

Aangezien we dit ons jubileumjaar is (2007-2017) vieren we 10 jaar SMC op gepaste wijze. Hoe? Dat is nog geheim. Zo geheim dat we het zelf ook nog niet weten . Dus we verassen niet alleen jullie, maar ook onszelf deze keer.

Alle actuele informatie vind je uiteraard op onze website http://www.scalemodelchallenge.com en je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/scalemodelchallenge/

SMC 2017: Be there and make the difference!
instructorrob
_VISITCOMMUNITY
Noord-Brabant, Netherlands
Lid geworden: August 08, 2007
Netwerk posts: 120 Berichten
KitMaker BENELUX: 84 Berichten
Verzonden: maandag, september 25, 2017 - 12:24 AM UTC
Hallo allemaal,

Over minder dan vier weken opent SMC 2017 haar deuren en hier volgt wat actuele informatie waar je hopelijk je voordeel mee kunt doen.

Ruim 170 stands met talloze handelaren, fabrikanten, clubs en andere exposanten tonen de laatste stand van zaken op het gebied van onze hobby.
Voor een overzicht verwijzen we je naar de desbetreffende pagina’s op onze website:
http://www.scalemodelchallenge.com/trade/
http://www.scalemodelchallenge.com/clubs/

De voorinschrijvingen voor de wedstrijd zijn nog geopend tot maandag 16 oktober. Bij voorinschrijving bespaar je behalve tijd om meer van de beurs te genieten ook nog eens 50% op het inschrijfgeld, maar uiteraard is inschrijven op zaterdag 21 oktober tot 12:30 uur ook mogelijk.
Voor alle informatie kijk je op de wedstrijdpagina van de SMC website: http://www.scalemodelchallenge.com/wedstrijd/

Voor degenen die willen deelnemen aan de diners op zaterdag- en/of zondagavond: meld je daarvoor a.u.b. voor 10 oktober aan via het formulier op onze website:
http://www.scalemodelchallenge.com/smcdiners/
We verwachten een grote drukte tijdens de diners, dus het is noodzakelijk om je plaatsen hiervoor te reserveren.

Op zaterdagavond is er vanaf 22:00 in de Metrobar van het NH Eindhoven hotel live muziek met JP Dana uit Frankrijk, en wie het talent en/of de moed heeft mag “on stage” zijn favoriete nummers meezingen.

En ook interessant om te vermelden: gedurende twee dagen zijn er verschillende workshops te volgen. De inschrijvingen daarvoor sluiten 12 oktober. Verschillende workshops zijn volgeboekt, maar er zijn zeker nog enkele workshops waar nog plek is, met interessante thema’s en gegeven door zeer kundige modelbouwers of figuurschilders.
Meer gegevens over de workshops vind je hier: http://www.scalemodelchallenge.com/workshops-smc-2017/

Voor alle informatie over het bovenstaande en andere zaken ga je naar www.scalemodelchallenge.com

Tot ziens op SMC 2017!
 _GOTOTOP