inloggen   |    registreer

135
KMK Scaleworld 2006 Show Report

KMK-Scaleworld 2006

Ik heb er lang naar uitgekeken maar op Zondag 17 september was het dan toch zover. De jaarlijkse beurs van de Kempense Modelbouw Klub ging net zoals vorig jaar opnieuw door in het Technisch Instituut Sint-Paulus te Mol.

De beurs van KMK staat ondertussen al garant voor een geslaagde zondag. Dat was dit jaar niet anders. Veel handelaars, modelbouwinitiatie voor de jongsten, de wedstrijd en de aanwezigheid van grote namen als Phil Stutcinskas maakten het compleet.

Van links naar rechts: koenele, guygantic, jointthepit, zerocool, jurjen, mark123, diablo, kiwi-belg en martin Gehurkt: willeke en FAUST. Achter de lens: dacala.

Persoonlijk heb ik enorm genoten van het bouwwerk van deze internationale bouwer Phil Stutcinskas en van de figuren van Marijn Van Gils. Maar evenzeer van de modellen ingediend voor de wedstrijd. Het niveau lag dit jaar, naar mijn mening, zeer hoog. Ik herinner me nog goed die 2 grote diorama’s, de figuren van gino (poppe) en uiteraard de T-28 van Dominique van der Schaeghe (Vanderboer). Deze laatste viel dan ook in de prijzen met dit schitterend wintermodel, net zoals Jeroen Geritsen (Diablo) met zijn ISU-122.

Dit jaar spijtig geen Armorama-stand. Hopelijk volgende keer opnieuw. Nu we opnieuw ons eigen forum hebben is het terug de moeite denk ik zo… Niettemin was er wel wat volk aanwezig van het Armorama-forum. Afspraak was er om 14u aan de bar. Na de korte kennismaking zijn we naar buiten gegaan om een groepsfoto te trekken.


Persoonlijk vond ik het zeer geslaagd zondag. Veel gezien, veel gekocht maar vooral: veel inspiratie opgedaan en zin om verder te bouwen. Daarnaast was het best wel plezant de armorama-jongens te leren kennen. Volgende beurs, zelfde afspraak, 14u aan de toog. Pluim voor de mensen van KMK. Geslaagde beurs waar veel te zien was. Organisatie was dik in orde, net zoals de hamburgers met ajuin. Volgend jaar opnieuw!! Tot dan.

Koen Verbruggen

Bronzen plak voor onze eigen Jeroen Gerritsen!

_ABOUTTHEAUTHOR

Over Koen Verbruggen (koenele)
VAN: OOST-VLAANDEREN, BELGIUM