inloggen   |    registreer
MIG Productions [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Inbox Review
172
Eastern Front German Assault Team

door: Wesley [ WEZZ ]

Naar aanleiding van mijn Dio'tje met men King Tiger zocht ik geruime tijd naar bijpassende figs van infanterie. Na vele merken af te schuimen en niets gevonden te hebben, kwam ik via Gino aan deze figuurtjes waar ik onmiddelijk verkocht aan was.

Deze figuurtjes zijn 1/72 van schaal en perfect gegoten in resin. Veel flash is er niet (alleen tussen de beentjes en dan kun je het zo nog weghalen met de vingertoppen) en van gietnaden is er geen spraken. Ze zijn ontzettend gedetailleerd en men heeft een ruime keuze van uitrusting dat er bij geleverd is. Je kan ook de figs bouwen zoals je wil. Het ene armpje kan je daar doen en dat andere daar. Een echt pluspunt. En zeker in deze schaal waar er al zo weinig mooie figs van zijn.
Alles komt in een plastic zakje dat aan een kaartje vastgemaakt is, zodat je ineens de kwaliteit kan zien van deze MIG Production. In het zakje zitten de figs en toebehoren nog es goed omringd door blokjes resin om beschadiging te voorkomen.

Tot slot wil ik nog zeggen: Wil je eens een kleinere schaal van figs proberen, neem dan MIG Productions. Het fijnste en beste werk dat ik ooit gezien heb in deze schaal.

Wezz
SAMENVATTING
  PRIJS - KWALITEIT:80%
  DE KIT:95%
Waardering
90%
  Schaal: 1:72
  Artikelnummer: 72073
  Adviesprijs: 7.00 eur
  Datum Review: Jun 13, 2004
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Germany
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 75.00%
  GEPRODUCEERD DOOR: 86.99%

Over Wesley (Wezz)
VAN: OOST-VLAANDEREN, BELGIUM

In a daza These days go by Faster and faster I speed through life Now I've got to take control Of my mental and my physical.

Copyright 2020 door Wesley [ WEZZ ]. Alle rechten voorbehouden


   

Uw mening telt!


Foto's
Click image to enlarge
  • eastern_front_german1