inloggen   |    registreer
ICM Holding [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Inbox Review
135
German Tank Crew (1939 - 1941)

door: Wesley [ WEZZ ]

Dit is een kit van een Duitse tankbemanning uit het begin van WO II (1939 - 1941) Deze vier figuren zijn typisch aan de bemanning die vochten in BelgiŽ, Polen, Frankrijk en andere landen.

 

De kit
De kit bestaat uit 33 delen. De vier figuren 4 jerrycans. Allen zijn ze zeer mooi gegoten en gemakkelijk te lijmen. Toen ik deze lijmde had ik maar bij 1 figuur een wigje. Dus het past allemaal mooi op elkaar. De figuren op zich kan je op verschillende manieren gebruiken. In mijn Polen dio gebruik ik er 2 van. En elk in een andere context.
Wat betreft de detaillering kan ik zeggen dat ze netjes zijn. Natuurlijk kan je geen Verlinden of Wolf en Hornet verwachten. Maar de kwaliteit sluit toch mooi aan bij die van Dragon.

 

Prijs - kwaliteit
Wat mij betreft is dit nog een redelijke prijs met wat je voor Tamiya figs betaald. Deze zijn daarbovenop nog eens mooier gedetaileerd en natuurlijker van houding.

 

Het negatieve deeltje
Wat ik wel vond is dat er wat weinig 'bijvoegsel' zat. Het waren 'maar' 4 Jerrycans. Als je ze gebruikt als op het plaatje, dan kom je juist toe (je hebt er namelijk 4 nodig). Daar kon men naar mijn mening nog wat bijvoegen zoals een paar extra. Wat ook niet zou mistaan hebben waren een paar 'fueldrums'.

 

Besluit
Een zeer mooie kit die gemakkelijk te bouwen is en ondanks de weinig toevoegingen zijn prijs wel waard is!

SAMENVATTING
  DE KIT:70%
  PRIJS - KWALITEIT:80%
  EXTRA'S:30%
Waardering
60%
  Schaal: 1:35
  Artikelnummer: 35271
  Adviesprijs: 8.40Ä
  Datum Review: Jan 10, 2004
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Germany
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 75.00%
  GEPRODUCEERD DOOR: 84.69%

Over Wesley (Wezz)
VAN: OOST-VLAANDEREN, BELGIUM

In a daza These days go by Faster and faster I speed through life Now I've got to take control Of my mental and my physical.

Copyright ©2020 door Wesley [ WEZZ ]. Alle rechten voorbehouden


   

Uw mening telt!