DRAGON MODELS [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Inbox Review
135
Fallen comrade (Aachen 1944)

door: Daan Verheul [ PENKALA ]

Het is 1944, de Duitse bezetters van Europa zien het einde van de oorlog dichterbij komen. Het ziet er echter niet positief uit. De Duitsers hebben zich zelfs al moeten terugtrekken tot over de Duitse grens. De vroeger zo machtige stad Aken word bedreigd door Amerikaanse soldaten.

 

De Doos
Deze doos bevat 3 wehrmacht soldaten en een hospik. 1 Soldaat is gewond en ligt op de grond terwijl er een ander naast hem neer is geknield en ondersteund hem. De 3e soldaat houdt een oogje op de vijand en keert zich om en communiceert met de neergeknielde soldaat. De drie wehrmacht soldaten zijn redelijk gedetailleerd. Ook de expressie op de gezichten is gepast bij de situatie. De hospik is ook mooi gemaakt alleen zijn uitdrukking is heel droog. Zijn houding past ook niet bij de drie andere soldaten. Het lijkt net of er niks aan de hand is en gewoon naar zijn werk loopt (wat hij natuurlijk ook eigenlijk doet…maar je snapt wat ik bedoel.)

 

Verder in de doos
Bijgeleverd in de doos zit natuurlijk het nodige arsenaal wapens! Namelijk: een STG 44 een MP 40 een MG 42 (met een in en uit gevouwen standaard.) twee keer het standaard infanterie geweer de KAR 98 en een G 43 rond samen met een panzerfaust dit rijtje populaire Duitse wapens af. Deze wapens zijn echt een hoogtepunt van de doos. Ze zijn gedetailleerd en mooi afgewerkt.

Verder is er nog een groot aantal accessoires aanwezig zoals munitie houders, veldflessen, tassen en kleine schepjes en nog veel meer.

 

De conclusie
De doos is zeer aan te raden. En de enige kleine minpuntjes zitten hem in het detail van de figuren. Maar de grote hoeveelheid accessoires maakt een hoop goed!

SAMENVATTING
Waardering
70%
  Schaal: 1:35
  Artikelnummer: 6119
  Datum Review: Jan 04, 2004
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Germany
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 70.00%
  GEPRODUCEERD DOOR: 86.16%

Over Daan Verheul (penkala)
VAN: ZUID-HOLLAND, NETHERLANDS

I have just started building dioramas so i'm not verry experienced. So if any of u have some tips ther're welcome!

Copyright ©2021 door Daan Verheul [ PENKALA ]. Alle rechten voorbehouden


   
Advertentie


Advertentie