inloggen   |    registreer
MIG Productions [ LAAT ALLE REVIEWS ZIEN VAN ] [ WEBSITE PRODUCENT ] [ NIEUWS PRODUCENT ]

Build Review
135
Winter Tarp & Muzzle Cover

door: Dirk Lehaen [ BEP ]

Als je van open AFV's houdt, maar opziet tegen de detaillering ervan, dan is een tarp dikwijls de enige oplossing. Deze tarps werden in het verleden dikwijls gebruikt. Meestal tijdens transport over de weg of per spoor met de bedoeling om het materiaal, munitie en bemanning te beschermen tegen de barre weersomstandigheden.
De kit
De update kit is bedoeld voor Tamiya's kit n° 35255 - Marder III M en bevat 6 resin onderdelen, netjes verpakt in het karakteristieke MIG-doosje.De tarp bestaat uit 5 onderdelen en je hebt de keuze om de tarp volledig gesloten te maken of je kan kiezen om de achterflappen opengevouwen te laten, zodat je nog een stuk van het interieur kan zien.Het laatste stukje resin is de zogenaamde muzzle cover. Deze lijkt op een juten zak die met een touw wordt samengebonden.Verder ook nog een geļllustreerde handleiding in 12 stappen om het hele zooitje te verven en te weatheren.
Opmerkingen
Om de muzzle cover te gebruiken, moet je de originele van de kit echter verwijderen. Bespaart weer een hoop schuurwerk.Om de tarp te gebruiken moeten de volgende onderdelen niet geplaatst worden : G23, G50 en G65.Geen al te grote aanpassingen dus.


Conclusie
Weer een leuke update set die velen zal aanspreken. Enerzijds omdat je zo weer een compleet andere look krijgt en anderzijds is er de groeiende trend om winterwashes te bouwen en in dit concept is de wintertarp uiteraard perfect geschikt.Zeer aan te raden.

SAMENVATTING
  INHOUD:90%
  VERPAKKING:90%
Waardering
90%
  Schaal: 1:35
  Artikelnummer: MP35015
  Datum Review: Sep 10, 2003
  NATIONALITEIT ONDERWERP: Germany
_AVERAGESCORES
  _USERAVG: 88.50%
  GEPRODUCEERD DOOR: 86.99%

Over Dirk Lehaen (bep)
VAN: LIMBURG, BELGIUM

Copyright ©2020 door Dirk Lehaen [ BEP ]. Alle rechten voorbehouden


   

Uw mening telt!


Foto's
Click image to enlarge
  • wintertarp02
  • wintertarp03